עוגיות קטוגניות נפלאות
1. לערבב היטב את כל המצרכים היבשים בקערה בעזרת מזלג או מטרפה ידנית. להוסיף את הביצה, תמצית הוניל וחמאת הקוקוס - (לחמם את חמאת הקוקוס במיקרוגל מספר שניות שתיהיה נוזלית, כך שיהיה קל יותר לערבוב בתוך הבצק).
3. להוסיף לקערה את הפקאן הגרוס, לערבב את הבצק היטב באופן אחיד ולהעביר למקרר למשך כ- 20 דקות.
4. לאחר התקררות הבצק לחלק אותו ל- 2 חלקים שווים, לפזר מעל אבקת קקאו ולערבב עם הידיים מעט (לקבלת מראה שיש ברידוד). להתחיל לעבוד ולרדד את הבצק לעובי של חצי ס"מ בין 2 ניירות אפייה באופן אחיד.
5. לקרוץ עוגיות בגודל ובצורה שאוהבים, או לחתוך ריבועים/מלבנים בסכין או גלגלת חיתוך.
6. לסדר את העוגיות בתבנית על נייר אפייה, להעביר לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ולאפות במשך 18-25 דקות. העוגיות צריכות להיות שחומות מעט.
7. לאחר האפייה לקרר את העוגיות בטמפרטורת החדר.
8. לשמור בקופסה סגורה, נשמר בטמפרטורת החדר 6-7 ימים.
9. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את הממתיקים, הפסיליום וחמאת הקוקוס. זמני האפייה והטמפרטורה עלולים להשתנות מיצרן ליצרן, לאפות בהשגחה!