דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 128 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת סלק, גזר וגבינות ללא גלוטן
פשטידה טעימה ללא גלוטן
  • 1 קולפים ומגררים את הסלקים והגזרים במעבד מזון עם מגררת.
  • 2 מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
  • 3 יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 4 אופים בחום בינוני של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות עד השחמה קלה.
  • 5 בתיאבון חיוך

במקום הגבינה המלוחה ניתן להוסיף כפית מלח. במקום תפוח האדמה המבושל ניתן להוסיף 3 כפות אבקה להכנת פירה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 20.6% 39.9% 33.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב