מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגה לצליאקים ללא תוספת סוכר
- 1 לקמח את הדובדבנים בקמח השקדים כדי שלא יישקעו בעוגה.
- 2 להקציף את הביצים עם הכמוסוכר (אפשר להוסיף עוד 1/4 כוס לפי הטעם).
- 3 להוסיף את שאר המצרכים לפי הסדר תוך כדי בחישה.
- 4 להעביר את התערובת לתבנית עגולה מס` 26 משומנת ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או שהעוגה משחימה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית עגולה מס` 26.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.5% |
62.9% |
14% |
18.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב