מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 400 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים טעימה ומזינה
- 1 לטגן את קוביות הבשר עם הבצל בשמן במחבת למשך כמה דקות תוך כדי בחישה. להוסיף את התבלינים והמים, להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 45 דקות או עד שמתרכך (תלוי בסוג הבשר).
- 2 בינתיים לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- 3 כשהבשר מוכן - להוסיף את הפלפלים ולבשל כ- 10 דקות נוספות.
- 4 להוסיף את הפסטה, לערבב עד שהפסטה תספוג את הרוטב, להעביר לכלי הגשה ולהגיש חם.
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בכל סוג בשר שהוא רך ומתבשל מהר יחסית.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.4% |
18.7% |
32.8% |
45.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב