מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 342 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת צהריים מושלמת
- 1 להשרות את הדגים במלח ומיץ לימון כ- 10 דקות עד להכנת צלי הירקות.
- 2 במחבת גדולה לטגן מעט את הבצל בשמן, להוסיף את הירקות והתבלינים, לטגן תוך כדי ערבוב עד הירקות מתרככים מעט.
- 3 להוסיף את המים בהדרגה ולסדר את הדגים על הירקות.
- 4 להוציא קצת מהרוטב, למזוג על הדגים ולבשל כ- 15 דקות או עד הדג מוכן.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.3% |
19.7% |
57.4% |
19.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב