דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 29 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות עם תפוזים ושוקולד
  • 1 מערבבים את הסוכר עם החמאה לקבלת קרם. מוסיפים את הביצה והמלח, ומערבבים עד שמקבלים בצק אחיד. מוסיפים את הקמח המעורבב עם אבקת האפייה, ומערבבים עד ששוב מקבלים בצק אחיד.
  • 2 מחלקים את הבצק לשני חלקים (שליש ושני שליש). לחלק הגדול מוסיפים את תמצית הוניל וגרידת התפוז המגוררת ומערבבים, לחלק הקטן מוסיפים את אבקת הקקאו והרום.
  • 3 מרדדים בידיים רטובות את הבצק עם גרידת התפוז ותמצית הוניל על ניילון נצמד, ועליו מניחים את הבצק עם הקקאו והרום. מגלגלים את הבצקים ושמים אותם במקרר ל- 30 דקות.
  • 4 חותכים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך כ- 20 דקות. משאירים את העוגיות בתבנית להצטנן ולאחר מכן מניחים אותן על רשת.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לאכול ביחד עם משקה חם וטעים (:

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 29% 7.8% 62%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב