דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 29 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את הסוכר עם החמאה לקבלת קרם. מוסיפים את הביצה והמלח, ומערבבים עד שמקבלים בצק אחיד. מוסיפים את הקמח המעורבב עם אבקת האפייה, ומערבבים עד ששוב מקבלים בצק אחיד.
  • 2 מחלקים את הבצק לשני חלקים (שליש ושני שליש). לחלק הגדול מוסיפים את תמצית הוניל וגרידת התפוז המגוררת ומערבבים, לחלק הקטן מוסיפים את אבקת הקקאו והרום.
  • 3 מרדדים בידיים רטובות את הבצק עם גרידת התפוז ותמצית הוניל על ניילון נצמד, ועליו מניחים את הבצק עם הקקאו והרום. מגלגלים את הבצקים ושמים אותם במקרר ל- 30 דקות.
  • 4 חותכים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך כ- 20 דקות. משאירים את העוגיות בתבנית להצטנן ולאחר מכן מניחים אותן על רשת.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לאכול ביחד עם משקה חם וטעים (:
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות דפנה גרימברג

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)122414
חלבונים (גרם)1.8 6.12
פחמימות (גרם)1448
מתוכן סוכרים (גרם)5.07 17.27
שומנים (גרם)6.63 22.6
מתוכם שומן רווי (גרם)4.01 13.68
כולסטרול (מ"ג)30.51 103.94
נתרן (מ"ג)76.12259.37
סיבים תזונתיים (גרם)0.26 0.9
מים (גרם)4.4615.21
ויטמין A (מק"ג)56.12191.22
ויטמין B (מ"ג)0.120.41
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.060.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.147.28
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.19
ויטמין C (מ"ג)0.411.39
ויטמין D (מק"ג)0.030.1
ויטמין E (מ"ג)0.210.71
ויטמין K (מק"ג)0.551.88
סידן (מ"ג)5.0817.32
ברזל (מ"ג)0.170.56
מגנזיום (מ"ג)4.1514.13
זרחן (מ"ג)13.5246.07
אבץ (מ"ג)0.090.32
אשלגן (מ"ג)18.1461.82
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.280.95
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.08
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.250.84
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.745.92
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.655.61

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 29% 7.8% 62%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.42 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.