דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות שוקולד צ`יפס מדהימות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 27 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערה מקציפים את החמאה (חמאה רכה חתוכה לקוביות), הסוכר והסילאן (או דבש), עד שהחמאה מתרככת והסוכר נמס.
  • 2 מוסיפים את הביצה ותמצית הוניל, וממשיכים לערבל עד שהביצה והוניל מוטמעים היטב בחמאה ומתקבלת תערובת בהירה חלקה ואוורירית.
  • 3 מנפים את הקמח התופח, מוסיפים את המלח ומעל מפזרים את השוקולד צ`יפס (כוס וחצי שוקולד צ`יפס מריר איכותי).
  • 4 מערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה. אם התערובת רכה וממש לא נוחה, מומלץ לקרר אותה 45 דקות במקרר.
  • 5 באמצעות כף צרים מהתערובת תלוליות של בצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים די גדולים כי העוגיות מתפשטות.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך 12-15 דקות עד שהעוגיות זהובות ויציבות בשוליים וקצת רכות במרכז.
  • 7 בתיאבון רב חיוך
טיפ למתכון
ניתן לגוון עם צימוקים, אגוזים, קינמון ועוד.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של טל אברזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)106397
חלבונים (גרם)1.41 5.3
פחמימות (גרם)1557
מתוכן סוכרים (גרם)2.95 11.09
שומנים (גרם)4.34 16.31
מתוכם שומן רווי (גרם)2.47 9.28
כולסטרול (מ"ג)17.79 66.79
נתרן (מ"ג)84.85318.58
סיבים תזונתיים (גרם)0.09 0.32
מים (גרם)1.937.27
ויטמין A (מק"ג)3.1711.91
ויטמין B (מ"ג)61.380.23
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.14
ויטמין B6 (מ"ג)00.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.14.11
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.11
ויטמין D (מק"ג)0.020.07
ויטמין E (מ"ג)0.020.08
ויטמין K (מק"ג)0.010.03
סידן (מ"ג)3.7314.01
ברזל (מ"ג)0.060.24
מגנזיום (מ"ג)0.582.18
זרחן (מ"ג)4.4716.78
אבץ (מ"ג)0.030.1
אשלגן (מ"ג)14.152.93
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.12
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.090.32
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.080.3

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 20.7% 6.7% 72.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.