דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 406 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
גולש בשר עם חומוס
בא לכם גולש?
  • 1 לצרוב את קוביות הבשר במחבת טפלון.
  • 2 בסיר לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה. להוסיף את הבשר הצרוב, להמשיך לטגן כמה דקות, להוסיף את כל התבלינים ולערבב היטב.
  • 3 להוסיף 1/2 כוס מים, להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כשעה וחצי או עד שהבשר מתרכך (להוסיף עוד מים לפי הצורך).
  • 4 להוסיף את גרגירי החומוס ולהמשיך לבשל עוד כרבע שעה.
  • 5 להגיש חם בתוספת אורז או תפוחי אדמה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 22.2% 57.4% 15.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב