מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 354 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
המנה הכי טעימה לארוחת הצהריים
- 1 מערבבים את האורז, הבשר ושאר מצרכי המילוי ביחד ומניחים בצד.
- 2 מרוקנים את הפלפלים הירוקים וממלאים אותם בתערובת האורז והבשר.
- 3 מסדרים את הפלפלים הממולאים בסיר שטוח כשהם צמודים אחד לשני.
- 4 מערבבים את מצרכי הרוטב ויוצקים מסביב לפלפלים בסיר.
- 5 מכסים את הסיר, מביאים לידי רתיחה ל- 2 דקות, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה או עד שהאורז מוכן. מדי פעם "להשקות" את הפלפלים ברוטב בעזרת כף.
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.8% |
14% |
18.9% |
61.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב