מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 455 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנה עיקרית שכדאי לאמץ
- 1 מערבבים היטב בקערה את כל מצרכי המילוי (מלבד כף שמן הזית לטיגון).
- 2 מטגנים את תערובת הבשר במחבת עם כף שמן הזית עד שהבשר משנה את צבעו, מיד מעבירים לקערה ומכניסים לקירור. בינתיים מבשלים את הפסטה ע"פ ה ההוראות ומכינים את הרוטב.
- 3 מבשלים את קונכיות הפסטה במים רותחים במשך כ- 5 דקות (חצי בישול), מעבירים למסננת, שוטפים ומסננים היטב מנוזלים.
- 4 מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל בשמן הזית ומוסיפים את שאר המצרכים. מבשלים את הרוטב על אש נמוכה כ- 5 דקות.
- 5 מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- 6 יוצקים את הרוטב לתבנית גדולה מספיק שתכיל את הרוטב והקונכיות, ומכינים נייר אפייה על השיש.
- 7 ממלאים כל קונכיית פסטה בבשר המבושל (אין צורך להדק ולמלא יותר מדי) ומעבירים לנייר האפייה. מכינים כך את כולן.
- 8 מסדרים את הקונכיות יפה ברוטב בצורה צפופה ומכניסים לתנור לאפייה של כחצי שעה. לפני ההגשה מזלפים מעט שמן זית בתבנית ומפזרים עלי בזיליקום טריים.
- 9 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3% |
14.1% |
30.8% |
52.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב