דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסופגניות (רצוי קטנות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סופגניות גבינה
סופגניות קצת אחרות לחנוכה
  • 1 להניח בקערה את הגבינות, הסוכר וסוכר הוניל, ולבחוש היטב.
  • 2 להוסיף את הביצים וגרידת הלימון, לבחוש ולהוסיף את הקמח בהדרגה עד שמתקבלת עיסה חלקה.
  • 3 לחמם שמן לטיגון עמוק (כוס שמן, ניתן להוסיף עוד לפי הצורך), בעזרת כף לקחת מהעיסה, להחליק לתוך השמן החם ולטגן משני הצדדים עד שמשחים.
  • 4 להניח על נייר סופג ולפדר באבקת סוכר.
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בסופגניות לאחר הטיגון. יש להשתמש בשמן לטיגון עמוק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 23.7% 14.4% 61.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב