דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 346 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג אמנון עם בצל ותפוחי אדמה
ארוחת צהריים קלה וטעימה
  • 1 במחבת גדולה למזוג את המים, השמן וכל התבלינים (כולל את הכוסברה, הסלרי והשום).
  • 2 להביא לידי רתיחה, לסדר את דגי האמנון בתוך הרוטב, לפזר את רצועות הבצל ותפוחי אדמה, להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 10 דקות עד לאידוי הרוטב.
  • 3 להעביר לכלי הגשה ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 21.8% 47.8% 27.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב