דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 426 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלי בקר עם יין אדום ועגבניות שרי
צלי בקר טעים ורך
  • 1 להרתיח את המים עם המלח, עלי הדפנה והפלפל האנגלי.
  • 2 להוסיף את הבשר ולבשל כשעה וחצי על להבה נמוכה או עד שמתרכך.
  • 3 לקרר היטב ולחתוך לפרוסות דקות.
  • 4 לטגן את הבצל בשמן עד שמזהיב, לסדר את פרוסות הבשר על הבצל, לפזר את התבלינים מעל, להוסיף את היין האדום, המים ועגבניות השרי, ולהמשיך לבשל עוד כ- 20 דקות על להבה נמוכה.
  • 5 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הפלפל האנגלי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 23.9% 51.3% 21.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב