גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | בשר | » | צלי בקר עם יין אדום ועגבניות שרי |
צלי בשר בקר ביין אדום בבישול ארוך עם בצל מטוגן ועגבניות שרי חצויות - מעדן אמיתי להגשה כמנה עיקרית באירועים חגיגיים!, 352 קלוריות למנה, 83 קלוריות ל-100 גרם
אמונה בוארון, חובבת בישול ואפייה, 21.01.2019
8 מנות/יחידות, 426 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הפלפל האנגלי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 352 | 83 |
חלבונים (גרם) | 34.83 | 8.18 |
פחמימות (גרם) | 15 | 3 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 6.82 | 1.6 |
שומנים (גרם) | 16.27 | 3.82 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 4.13 | 0.97 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.34 | 0.08 |
כולסטרול (מ"ג) | 97.5 | 22.89 |
נתרן (מ"ג) | 629.7 | 147.86 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.33 | 0.55 |
מים (גרם) | 355.32 | 83.43 |
ליקופן (מ"ג) | 0.8 | 0.19 |
ויטמין A (מק"ג) | 23.6 | 5.54 |
ויטמין B (מ"ג) | 9.74 | 2.29 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.16 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.38 | 0.09 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 6.95 | 1.63 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.25 | 0.29 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.95 | 0.22 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 34.25 | 8.04 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 6.45 | 1.51 |
ויטמין C (מ"ג) | 10.84 | 2.54 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.52 | 0.12 |
ויטמין K (מק"ג) | 3.53 | 0.83 |
סידן (מ"ג) | 44.14 | 10.36 |
ברזל (מ"ג) | 3.86 | 0.91 |
מגנזיום (מ"ג) | 51.67 | 12.13 |
זרחן (מ"ג) | 335.84 | 78.86 |
אבץ (מ"ג) | 6.93 | 1.63 |
אשלגן (מ"ג) | 746.77 | 175.35 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.15 | 0.04 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.14 | 0.03 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.05 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.05 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם