מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 850 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 מערבבים את הבשר עם האורז, הבצל המטוגן, הכוסברה, הכמון, הפפריקה המתוקה, הפלפל השחור, אבקת מרק העוף, חצי מקופסת רסק העגבניות והשמן.
- 2 חותכים את המגבעת של הפלפלים השטופים ומוציאים את הגרעינים. ממלאים את הפלפלים בתערובת.
- 3 הרוטב - משמנים סיר רחב וגדול ומוסיפים שום כתוש (אני משתמשת בשום דורות).
- 4 מוסיפים את חצי קופסת רסק העגבניות הנותר, כשתי כוסות מים ומעט כוסברה קצוצה גם לרוטב.
- 5 מבשלים את הרוטב כרבע שעה. לאחר רתיחה מוסיפים את הפלפלים ומסדרים אותם בסיר.
- 6 מוסיפים עוד מים עד כדי כיסוי ומבשלים על אש קטנה עד שהאורז רך, בערך חצי שעה אולי קצת יותר.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.6% |
13.2% |
30.7% |
51.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב