דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 40 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדה במילוי ריבה וקוקוס
תרתיחו מים לקפה...
  • 1 ללוש את כל מצרכי הבצק, לעטוף בניילון נצמד ולהניח במקרר כ- 3 שעות.
  • 2 לחלק את הבצק ל- 3 חלקים, לרדד כל חלק, למרוח את הריבה, לפזר את הקוקוס ולגלגל לרולדה (כך להכין גם את שני החלקים הנוספים).
  • 3 להניח את הרולדות על תבנית אפייה, לסמן חיתוכים על כל רולדה ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שהרולדות מזהיבות.
  • 4 לקרר ולפדר באבקת סוכר.
  • 5 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן השהיית הבצק במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 33.4% 7.1% 58%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב