דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 223 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון "סוכריה" אפוי בתנור
מנת פתיחה קלה וטעימה
  • 1 לפרוס נייר אפייה ולהניח עליו את פילה הדג (במידה ואתם משתמשים בדג קפוא אז יש להשרות אותו במים עם מיץ לימון למשך כרבע שעה).
  • 2 לתבל במלח, פלפל שחור, קארי דגים וכוסברה מיובשת (1/4 כפית לכל מנה).
  • 3 להניח 2 פרוסות לימון בצדדים ובמרכז להניח פרוסת עגבניה.
  • 4 לפזר את הכוסברה הטרייה (חופן לכל מנה) מעל ולמזוג שמן זית (כ- 2 כפות לכל מנה). לעטוף את פילה הדג משני הצדדים כמו סוכריה, וכך להכין את כל שאר הדגים.
  • 5 להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180-200 מעלות למשך כ- 10-15 דקות (תלוי בסוג התנור, ניתן גם על טורבו).
  • 6 להגיש מיד ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 33.8% 56.7% 7.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב