דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 150 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת סולת לימונית
העוגה המושלמת לסופ"ש
  • 1 לבחוש את מצרכי העוגה לפי הסדר הכתוב.
  • 2 להעביר את התערובת אל תבנית אפייה משומנת ומקומחת.
  • 3 לפזר מעל את השקדים המולבנים השלמים.
  • 4 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 35 דקות או עד שהעוגה משחימה.
  • 5 לבשל על להבה נמוכה את מצרכי סירופ הסוכר עד להסמכה.
  • 6 כשהעוגה עודנה חמה למזוג עליה את סירופ הסוכר ולחתוך למעוינים.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 21.6% 6.2% 70.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב