דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 158 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת טורט בשני צבעים עם קרם גבינה
עוגת טורט קצת יותר מפנקת
  • 1 מכינים 3 תבניות חד פעמיות עם נייר אפייה משומן.
  • 2 מקציפים את החלבונים ובהדרגה מוסיפים את הסוכר עד לקבלת קצף נוקשה. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את החלמונים, סוכר הוניל, מיץ התפוזים, גרידת התפוז והשמן. ממשיכים להקציף ולבסוף מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה.
  • 3 מחלקים את התערובת ל- 3 חלקים. לשליש אחד מוסיפים את אבקת הקקאו ומערבבים עד לאחידות, ולשני השלישים הנוספים לא מוסיפים דבר ופשוט מעבירים אל התבניות.
  • 4 אופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להזהבה. מצננים ועוברים להכנת הקרם.
  • 5 מקציפים את כל מצרכי הקרם יחד עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים את הגבינה הלבנה ואת גבינת המסקרפונה, וממשיכים להקציף מעט רק עד איחוד.
  • 6 מכינים את הסירופ: במים הרותחים שמים את אבקת נס הקפה ותמצית הוניל, מערבבים היטב ומוסיפים את המים הקרים.
  • 7 מלאכת ההרכבה: חותכים את העוגות לפי גודל התבנית שבה מכינים את עוגת הטורט (אני הכנתי בתבנית אינגליש קייק).
  • 8 מרפדים את התבנית בטורט לבן, מרטיבים עם מעט סירופ קפה, מוסיפים שליש מהקרם, שמים מעל את הטורט הכהה, מרטיבים מעט ומוסיפים עוד שליש מהקרם. מניחים שוב טורט לבן, מרטיבים ומוסיפים את הקרם הנותר. מיישרים את העוגה ומפזרים מעל הקרם פירורים של טורט לבן (לוקחים מעט מהטורט הלבן למעבד המזון).
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 40.4% 10.4% 48.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.69 (0.69 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב