דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת סולת בסבוסה קלה להכנה
פינוק לאורחים בסופ"ש
  • 1 לטרוף את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל.
  • 2 להוסיף את כל מצרכי העוגה לפי הסדר תוך כדי בחישה.
  • 3 לצקת את העיסה אל תבנית מרובעת (רצוי תבנית פיירקס) משומנת ומקומחת.
  • 4 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד שהעוגה משחימה.
  • 5 לבשל את מצרכי סירופ הסוכר למשך כ- 10 דקות על להבה נמוכה.
  • 6 כשהעוגה התקררה יש לחתוך אותה לקוביות, למזוג את סירופ הסוכר החם עליה ומסביב לה, ולקשט בפיסטוקים טחונים גס.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס מרובעת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 17.3% 6.4% 74.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב