דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גבינת קשיו ביתית
גבינה מאגוזי קשיו טריים
  • 1 משרים את אגוזי הקשיו הטבעיים במים במקרר למשך כ- 5 שעות, שוטפים היטב ומסננים.
  • 2 מעבירים את אגוזי הקשיו לבלנדר עוצמתי ומוסיפים את המים, המלח הורוד, מיץ הלימון ושמן זרעי הענבים (שמן זית פחות מתאים לדעתי כאן).
  • 3 מפעילים את הבלנדר עד שמתקבל מרקם חלק. מעבירים את התערובת אל סלסילת גבינה המונחת על צלוחית עמוקה (הכוונה לסלסילת גבינה כשל גבינת ריקוטה, במידה ואין ניתן להשתמש בבד גבינה או חיתול שהורתח, להניח מעל מסננת ולאחסן במקרר) ומאחסנים במקרר כ- 12 שעות לפחות (יש לנקז פעמיים את הנוזלים).
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סלסילת גבינה/בד גבינה/חיתול שהורתח + מסננת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 50.3% 17.2% 29.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.08 (1.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב