גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
אז עכשיו הגיע הזמן לטעום קבב בדרך קצת שונה - פיתה קראנצ`ית מבחוץ וקבב עסיסי מבפנים. זהו בעצם העראייס. אצלנו במנגליסטים זו דרך נפלאה לפתוח את ארוחת המנגל שלכם, בחלק מהאירועים שלנו יש קבלת פנים וזו אחת מהאפשרויות במנות הפתיחה שהלקוחות בוחרים להתחיל איתה את האירוע. כאן נראה לכם איך להכין עראייס מושלמים על המנגל או גם על המחבת והמשך בישול בתנור בבית, על מנת לקבל את הבשר מבושל מבפנים ולא חי. אז דבר ראשון כמו כל התחלה של על האש טוב מה שאתם צריכים לעשות זה ללכת לקצב טוב ולבקש בשר טרי (צלעות או צוואר טלה - בשר עם אחוזי שומן גבוהים), מה שיעניק לנו את העסיסיות והטעם הטוב, ועוד טיפ קטן - תראו שהוא טוחן את הבשר במקום. מוכנים? בואו נתחיל!, 251 קלוריות למנה, 287 קלוריות ל-100 גרם
המנגליסטים קייטרינג בשרי, תוכן שיווקי, 17.07.2019
16 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אם החלטתם להכין עראייס בבית על מחבת - הדרך היא כזאת: צולים את הפיתות על מחבת חמה מכל הצדדים וגם בפינות החשופות של הבשר, במקביל מחממים תנור ל- 180 מעלות ומכניסים להמשך בישול בתנור עד שהבשר מוכן מבפנים.