מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 465 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אין על דג עם ירקות לצהריים
- 1 לפזר מלח ומיץ לימון על הדג, ולהניח בצד כשעה.
- 2 בינתיים לקלף את הירקות ולחתוך לקוביות קטנות. לחמם שמן במחבת ולטגן את הירקות תוך כדי ערבוב מדי פעם עד לריכוך. להוסיף את התבלינים לפי הטעם ולהמשיך לערבב.
- 3 לשטוף את הדג ,למרוח עליו כף שמן, לפזר פלפל גרוס וקארי, להמתין כמה דקות, לפזר קמח בעדינות (שכבה דקה) ופירורי לחם, ולטגן בשמן חם משני
- הצדדים עד להשחמה.
- 4 להניח על כלי הגשה ולפזר את הירקות מעל.
- 5 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.2% |
22.3% |
52.8% |
20.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב