דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 397 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קוטלטים עם שורשים בקדירת ברזל
  • 1 לבקש שיחתכו את הקוטלטים (מעושנים) בעובי של 2.5 ס"מ לפחות.
  • 2 לערבב 3 שורשי פטרוזיליה חתוכים לקוביות גדולות, שורש סלרי גדול, 3 גזרים, 3 בצלי שאלוט מחולקים לרבעים, 4 שיני שום שלמות וקלופות, חצי כפית תימין, חצי כפית רוזמרין, חצי כפית מרווה (יבשים וטחונים), כוס וחצי מים וכוס סויה דל נתרן.
  • 3 לצקת מעל הקוטלטים בקדרה יצוקה רחבה עם מכסה.
  • 4 לאפות מכוסה 30 דקות בחום גבוה של 200 מעלות צלזיוס.
  • 5 להנמיך ל- 125 מעלות צלזיוס ולהמשיך לאפות עוד 4 שעות.
  • להגשה:
  • 1 שמן זית איכותי, מעט בלסמי לזיגוג.
  • 2 להניח קוטלט, לסדר סביבו שורשים ולזלף מעל מעט שמן זית ובלסמי מצומצם.
  • 3 בירה קרה ליד וסלט ירוק רענן על בסיס וינגרט הדרים ואתם מסודרים.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לקלות משולשי פיתות מתובלות בעשבי התיבול של הקוטלט, עם זילופי שמן זית וגרידת לימון ואתם כבר ממש בארוחת שחיתות.

לא מוסיפה מלח - הקוטלטים מעושנים. באותה קדרה אני מוסיפה לילדים שוקי עוף, 2 לכל לאחד, והחגיגה גדולה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 41.2% 34.1% 19.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.77 (0.84 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב