דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שכבות טורט דבש
עוגה גבוהה ומרשימה במיוחד
  • 1 להמיס על אש קטנה את הדבש, החמאה והסוכר, עד שהסוכר נמס לגמרי.
  • 2 לערבל במיקסר את הקמח, הביצים, אבקת הסודה לשתייה ותערובת הדבש והחמאה, ללוש לבצק רך ולחלק ל- 5 חלקים (4 שכבות לעוגה, שכבה נוספת לפורר במעבד מזון לפירורים).
  • 3 לרדד כל חלק בין שני ניירות אפייה לקוטר 28-30 ס"מ ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 6 דקות עד לקבלת בצק בהיר (תלוי בתנור).
  • 4 להניח לכל שכבה להתקרר ולעבור להכנת הקרם בינתיים.
  • 5 להקציף את כל מצרכי הקרם עד לקבלת קצף יציב (לקרם חלבי ניתן להוסיף גם 2 גביעי שמנת חמוצה - לא חובה).
  • 6 הרכבה: למרוח קרם על השכבה הראשונה, להניח את השכבה השנייה, שוב למרוח קרם וכך ליצור הלאה 4 שכבות. לכסות את השכבה האחרונה בקרם כדי שהפירורים יידבקו ולקשט בפרחי קצפת. העוגה טעימה יותר אם מכינים אותה יומיים מראש.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר + מעבד מזון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 26.4% 9.5% 64.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב