1. להמיס על אש קטנה את הדבש, החמאה והסוכר, עד שהסוכר נמס לגמרי.
2. לערבל במיקסר את הקמח, הביצים, אבקת הסודה לשתייה ותערובת הדבש והחמאה, ללוש לבצק רך ולחלק ל- 5 חלקים (4 שכבות לעוגה, שכבה נוספת לפורר במעבד מזון לפירורים).
3. לרדד כל חלק בין שני ניירות אפייה לקוטר 28-30 ס"מ ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 6 דקות עד לקבלת בצק בהיר (תלוי בתנור).
4. להניח לכל שכבה להתקרר ולעבור להכנת הקרם בינתיים.
5. להקציף את כל מצרכי הקרם עד לקבלת קצף יציב (לקרם חלבי ניתן להוסיף גם 2 גביעי שמנת חמוצה - לא חובה).
6. הרכבה: למרוח קרם על השכבה הראשונה, להניח את השכבה השנייה, שוב למרוח קרם וכך ליצור הלאה 4 שכבות. לכסות את השכבה האחרונה בקרם כדי שהפירורים יידבקו ולקשט בפרחי קצפת. העוגה טעימה יותר אם מכינים אותה יומיים מראש.
7. בתיאבון