דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 363 גרם למנה\יחידה (2 בצלים ממולאים למנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בצלים ממולאים
מעדן בצלים ממולאים למנה העיקרית
  • 1 להרתיח את הבצלים למשך כרבע שעה (עדיפות לבצלים מאורכים).
  • 2 לערבב היטב את כל מצרכי המילוי יחד ולהניח בצד לספיגת טעמים (מי שרוצה יכול להוסיף גם 2 כפות רסק עגבניות).
  • 3 לטגן בסיר סוטאז` את הבצל בשמן עד להזהבה קלה, להוסיף את השום, הפפריקה ורסק העגבניות, ולערבב היטב.
  • 4 להוסיף את העגבניות המרוסקות, המלח, הפלפל השחור, רכז הרימונים, הסוכר והמים, להביא לרתיחה ולכבות את האש.
  • 5 לקלף את הבצלים (ראו סרטון), למלא אותם, להניח בסיר, להרתיח, להנמיך את האש ולבשל למשך כ- 45 דקות (לבדוק שמוכן). מתקבלים בצלים ממולאים טעימים ביותר שכל אחד יכול להכין.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 10.3% 20% 64.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב