דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 515 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סקיני פסטה שיבולת שועל נודלס מוקפץ עם ברוקולי
אסיאתי - אבל דיאטטי יותר, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 הכנת הרוטב: מערבבים בצלוחית את רוטב ההוי סטיר, רוטב הסויה, הסילאן, החומץ והמים.
  • 2 מחממים את שמן השומשום בווק על אש בינונית. מוסיפים את השום ומטגנים כחצי דקה.
  • 3 מוסיפים את הביצה ומטגנים תוך טריפה בכף, עד שמתקבלת חביתה מקושקשת.
  • 4 מוסיפים את הברוקולי, התרד והרוטב, ומבשלים 5-7 דקות, תוך כדי ערבוב.
  • 5 מוסיפים את אטריות הסקיני פסטה ומקפיצים תוך כדי ערבוב עוד כ- 5 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: ווק.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. המתכון בשיתוף חלי ממן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
19.2% 13.4% 15.9% 51.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב