גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח אסיאתי | » | סקיני פסטה שיבולת שועל נודלס מוקפץ עם ברוקולי |
2 מנות/יחידות, 515 גרם למנה\יחידה
ציוד נדרש: ווק.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. המתכון בשיתוף חלי ממן.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 260 | 51 |
חלבונים (גרם) | 10.8 | 2.1 |
פחמימות (גרם) | 35 | 7 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 5.35 | 1.04 |
שומנים (גרם) | 9.1 | 1.77 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.94 | 0.38 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 126.48 | 24.56 |
נתרן (מ"ג) | 824.02 | 160 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 13.05 | 2.53 |
מים (גרם) | 254.42 | 49.4 |
ויטמין A (מק"ג) | 400.29 | 77.73 |
ויטמין B (מ"ג) | 4.47 | 0.87 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.18 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.48 | 0.09 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.25 | 0.24 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.71 | 0.33 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.6 | 0.12 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 265.75 | 51.6 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.3 | 0.06 |
ויטמין C (מ"ג) | 120.98 | 23.49 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.7 | 0.14 |
ויטמין E (מ"ג) | 3.83 | 0.74 |
ויטמין K (מק"ג) | 448.09 | 87.01 |
סידן (מ"ג) | 157.81 | 30.64 |
ברזל (מ"ג) | 3.33 | 0.65 |
מגנזיום (מ"ג) | 78.1 | 15.17 |
זרחן (מ"ג) | 219.02 | 42.53 |
אבץ (מ"ג) | 1.62 | 0.32 |
אשלגן (מ"ג) | 780 | 151.46 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 3.1 | 0.6 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.28 | 0.05 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 2.71 | 0.53 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 3.3 | 0.64 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 3.18 | 0.62 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם