דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 103 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל היחידות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קובה בורגול מטוגנת
אחת הקובות הטעימות שתכינו
  • 1 לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את הבשר הטחון ולהמשיך לטגן עד שהנוזלים מתאדים. להוסיף את הפטרוזיליה והתבלינים ולקרר.
  • 2 בינתיים ללוש בצק מכל מצרכי המעטפת עד לקבלת בצק רך אך יציב לעיבוד. במידת הצורך אפשר להוסיף מים בהדרגה. לתת לנוח בצד למשך כשעה.
  • 3 בידיים רטובות להכין כדורים בגודל הרצוי, למלא בכפית מהמלית, לעבד לצורה של קובה מוארכת ולטגן בשמן עמוק וחם. מתקבלת קובה בורגול מטוגנת מושלמת! פשוט להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.6% 20.3% 18.8% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב