דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 112 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת שמרים במילוי שוקולד
הכי טעימה לסופ"ש
  • 1 להניח את הקמח בקערה, להוסיף את השמרים, לערבב היטב ולהוסיף את שאר המצרכים. לערבב שוב, להוסיף את המים בהדרגה (תלוי בצורך, לא להוסיף את כל המים בבת אחת - יש לחוש את הבצק ולהתאים את כמות המים, אני אוהבת בצק רך יותר ולכן מוסיפה יותר מים, כ- 2 כוסות, אך הוא מעט קשה יותר לעבודה) וללוש עד לקבלת בצק רך ועדין. להתפיח כשעה או עד להכפלת הנפח.
  • 2 ללוש שוב כמה דקות ושוב להתפיח כחצי שעה נוספת.
  • 3 לחלק ל- 2-3 רולדות, לרדד כל עלה למלבן, למרוח ממרח שוקולד, לגלגל לרולדה, למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום.
  • 4 להתפיח שוב כחצי שעה ולאפות בחום של 190 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה.
  • 5 להוציא מהתנור ולמרוח מיד ריבה חמה.
  • 6 להגיש ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לשמור בהקפאה, לחמם במיקרוגל ולהגיש.

לגרסת פרווה ניתן להחליף לממרח שוקולד שאינו חלבי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 26.4% 8.3% 65.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב