דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
הכי טעימה לסופ"ש

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 112 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להניח את הקמח בקערה, להוסיף את השמרים, לערבב היטב ולהוסיף את שאר המצרכים. לערבב שוב, להוסיף את המים בהדרגה (תלוי בצורך, לא להוסיף את כל המים בבת אחת - יש לחוש את הבצק ולהתאים את כמות המים, אני אוהבת בצק רך יותר ולכן מוסיפה יותר מים, כ- 2 כוסות, אך הוא מעט קשה יותר לעבודה) וללוש עד לקבלת בצק רך ועדין. להתפיח כשעה או עד להכפלת הנפח.
  • 2 ללוש שוב כמה דקות ושוב להתפיח כחצי שעה נוספת.
  • 3 לחלק ל- 2-3 רולדות, לרדד כל עלה למלבן, למרוח ממרח שוקולד, לגלגל לרולדה, למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום.
  • 4 להתפיח שוב כחצי שעה ולאפות בחום של 190 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה.
  • 5 להוציא מהתנור ולמרוח מיד ריבה חמה.
  • 6 להגיש ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לשמור בהקפאה, לחמם במיקרוגל ולהגיש.

לגרסת פרווה ניתן להחליף לממרח שוקולד שאינו חלבי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)378338
חלבונים (גרם)5.96 5.33
פחמימות (גרם)4742
מתוכן סוכרים (גרם)8.42 7.53
שומנים (גרם)18.82 16.83
מתוכם שומן רווי (גרם)3.41 3.05
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)32.5 29.06
נתרן (מ"ג)82.8874.12
סיבים תזונתיים (גרם)0.02 0.02
מים (גרם)29.7326.59
ויטמין A (מק"ג)13.6112.17
ויטמין B (מ"ג)0.20.18
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.023.59
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.07
ויטמין C (מ"ג)0.240.22
ויטמין D (מק"ג)0.170.16
ויטמין E (מ"ג)0.090.08
ויטמין K (מק"ג)0.030.02
סידן (מ"ג)5.825.21
ברזל (מ"ג)0.150.14
מגנזיום (מ"ג)1.281.15
זרחן (מ"ג)16.8515.07
אבץ (מ"ג)0.110.1
אשלגן (מ"ג)12.2110.92
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.15
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.310.28
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.290.26

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 26.4% 8.3% 65.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.36 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.