1. מערבבים את הקמח, השמרים, הסוכר וסוכר הוניל יחד, יוצרים גומה ומוסיפים את הדבש, הביצה והחלב הפושר בהדרגה. לקראת הסוף מוסיפים את החמאה, גרידת הלימון והמלח, וממשיכים ללוש עד שנוצר בצק רך אך לא דביק.
2. לאחר התפחה של כשעה יוצרים מהבצק 2 כדורים, מכסים ומתפיחים שוב כחצי שעה.
3. מערבבים בקערה את המצרכים למלית יחד (חוץ מהחמאה).
4. מרדדים כל כדור בצק לעלה מלבני דק (כחצי ס"מ), מורחים על כל עלה מחצית מכמות החמאה, מפזרים מחצית מתערובת הקקאו שהכנו ומגלגלים לרולדה.
5. יוצרים משתי הרולדות צורת בורג וסוגרים בקצוות לצורת טבעת. מעבירים לתבנית בבקה (קוטר 24) משומנת ומתפיחים כשעה להכפלת נפח.
6. מורחים בביצה טרופה, מפזרים שקדים פרוסים ומעל סוכר דמררה, ואופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כחצי שעה.
7. בתיאבון