מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 95 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסמבוסק)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אכלתם פעם סמבוסק מתוק? (:
- 1 לערבב את כל מצרכי הבצק (מלבד המים), להוסיף את המים בהדרגה לפי הצורך וללוש עד לקבלת בצק רך ונעים למגע.
- 2 לכסות את הבצק ולהתפיח כשעה.
- 3 בינתיים לערבב את כל מצרכי המילוי (אפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם).
- 4 לרדד את הבצק, לקרוץ עיגולים, למלא בכפית מתערובת האגוזים והשקדים, להדק לסהרון ולסדר על נייר אפייה בתוך מגש.
- 5 למרוח ביצה טרופה, לפזר שומשום ולהתפיח שוב כחצי שעה.
- 6 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.6% |
28.9% |
13.5% |
56% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב