דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 348 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון ברוטב קארי ופלפלים
מנת דג טעימה וקלה להכנה
  • 1 במחבת גדולה להרתיח את המים, להוסיף את השמן, התבלינים, הפלפלים, השום והסלרי. לבשל עד שהפלפלים מתרככים.
  • 2 לסדר את הדגים אחד ליד השני, לצקת מהרוטב על הדג ולבשל על להבה נמוכה עד שכל הרוטב מתאדה.
  • 3 להעביר לכלי הגשה ולקשט בפטרוזיליה קצוצה.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 17.8% 62.1% 17%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב