מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 426 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנה עיקרית טעימה ומיוחדת
- 1 לחתוך את החצילים לפרוסות של כחצי ס"מ, ולשים אותן בטוסטר לקבלת פסים יפים.
- 2 ללוש את כל מצרכי הקבבונים וליצור קבבונים באורך של כשני ס"מ.
- 3 לפרוס פרוסת חציל, לשים בקצה קבב ולגלגל אותו עד הסוף. כך להכין את כל החצילים הממולאים ולסדר אותם בתבנית כמו בתמונה, כאשר ביניהם מפרידות פרוסות מטוגנות של תפוחי אדמה ופרוסות של עגבניה טרייה.
- 4 לערבב את כל מצרכי הרוטב בסיר קטן כ- 10 דקות עד לקבלת רוטב סמיך.
- 5 למזוג את הרוטב לתבנית מסביב לכל החצילים ולהכניס לתנור ללא כיסוי בחום של 200 מעלות למשך כ- 40 דקות.
- 6 לקשט עם פרוסות פלפל חריף, בצל ירוק או נענע.
- 7 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.5% |
18.3% |
26.7% |
47.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב