דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 459 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פלאו בג`יג` עיראקי
התבשיל העיראקי הכי טעים לצהריים
  • 1 לטגן מעט את הבצל בשמן בסיר סוטאז` רחב.
  • 2 להוסיף את שוקי העוף ולהמשיך לטגן על להבה נמוכה.
  • 3 להוסיף את העגבניות והתבלינים, ולהמשיך לטגן כמה דקות תוך כדי ערבוב.
  • 4 להוסיף את המים, להביא לרתיחה, לערבב היטב, לכסות את הסיר, להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 30 דקות או עד שהעוף כמעט מוכן.
  • 5 להוסיף את האורז ולהמשיך לבשל עד שכל המים נספגים והאורז מוכן.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקרה הצורך אפשר להוסיף עוד כחצי כוס מים.

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

יש להשתמש בשוקי עוף רגילים - הגודל של "חלקים אכילים בלבד" הינו רק לשם חישוב הערך התזונתי של המתכון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 18.4% 28.4% 50.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב