דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 190 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סירות חצילים ממולאים גבינה
  • 1 לפרוס את שיני השום לפרוסות, לטגן ב- 4 כפות שמן הזית ולהוציא מהמחבת.
  • 2 לחתוך את החצילים לאורך ולטגן משיני צדדיו באותו השמן עם מכסה.
  • 3 להוציא את תוכן החצילים (להשאיר קצת), לקצוץ דק ולשים בקערה.
  • 4 לקצוץ את העירית ולהוסיף לתוכן החצילים.
  • 5 להוסיף את הבזיליקום, 50 גרם הפרמזן, המלח והפלפל השחור.
  • 6 לשים בתבנית את סירות החצילים ולמלא את הסירות בבלילת תוכן החצילים.
  • 7 לפזר מעל את האורגנו, 2 כפות שמן הזית ו- 50 גרם הפרמזן.
  • 8 לחמם את התנור לחום של 200 מעלות ולאפות מכוסה כ- 15 דקות ו- 10 דקות ללא כיסוי.
  • 9 להגיש חם או קר.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם רוטב עגבניות אך לא חובה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.1% 31.3% 19.5% 32.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.91 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב