דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (12-15 יחידות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עלי פילו אפויים במילוי בשר
סיגר בשר שכולם אוהבים
  • 1 לערבב את כל מצרכי המילוי ולהניח בצד לספיגת הטעמים.
  • 2 לקחת 3 דפי פילו, למרוח אותם בשמן, לחתוך לחצי, לקחת גוש ממלית הבשר
  • הטחון, לעצב גליל, להניח בקצה של עלי הפילו, לגלגל בעדינות, לחתוך ל- 3 חלקים, להניח על נייר אפייה בתוך תבנית וכך להמשיך הלאה.
  • 3 למרוח על המאפים מעט שמן ולפזר שומשום.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד להשחמה. מתקבלים עלי פילו ממולאים בשר פשוט מושלמים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 15.5% 35.9% 46.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב