דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה (לפחות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קדאיף גבינות
  • 1 לקלות גמבות בתנור חם כחצי שעה, להסיר לסיר מכוסה.
  • 2 כשמצטנן ומאפשר מגע, לקלף את הקליפה הדקה ולהכניס לקלחת לבישול על להבה נמוכה עם השמנת. לערבב שלא יידבק לתחתית.
  • 3 כשמצטמצם, לטחון במוט או במג`מיקס (מעבד מזון) ביחד. מתקבלת עיסה אדומה כבדה.
  • 4 בתנור חם, לרסס שכבת שמן דקיקה, לפזר 2/3 אטריות, מעליהן התערובת של הריקוטה מעורבבת עם הביצה (עדיפות לגבינת משק), מעליה לנטף רסק גמבה לאורך ולרוחב, מעל להניח שכבה עבה של עלי תרד ומעליהם גבינה מלוחה.
  • 5 לזרות פלפל שחור גרוס ולסיים ביתרת האטריות.
  • 6 לרסס במעט שמן ולאפות להשחמה.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 29.2% 22.6% 44.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב