דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 181 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת תפוז וריבת תות אישית בציפוי רושה לבן
שילוב מופלא של טעמים
  • 1 בקערה מערבבים את כל מצרכי העוגה יחד לבלילה חלקה.
  • 2 מחלקים למנג`טים או תבניות סיליקון וממלאים 3/4 גובה.
  • 3 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
  • 4 מיד בסיום האפייה עושים חורים עם קיסם ומוזגים 2 כפות מיץ תפוזים על כל עוגה. מקררים היטב. יבמידה ונוצרה בטן בעוגה מישרים את החלק התחתון שיהיה ישר.
  • 5 בתחתית העוגה עושים חור בעזרת כפית - חשוב לשמור את מה שמוציאים. (באינסטגרם שלי קיים סרטון הסבר: noyalon10).
  • 6 ממלאים בריבה בעזרת כפית או שקית זילוף וסוגרים בעוגה שהוצאנו.
  • 7 מעבירים להקפאה למשך כחצי שעה.
  • 8 הכנת הציפוי: ממיסים את השקולד הלבן בבן מארי או מיקרוגל עד להמסה מלאה. מוסיפים את השמן וברס האגוזים, ומערבבים.
  • 9 מוציאים את העוגה ומצפים אותה (מניחים על רשת ובעזרת כף מצפים). מחזירים למקפיא ל- 10 דקות לקירור הציפוי.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מנג`טים.

הערך התזונתי לא כולל את ברס האגוזים. שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה וחימום בבן מארי או במיקרוגל. העוגה לא יוצאת מתוקה מאוד, במידה ורוצים מתוק יותר ניתן להעלות את כמות הסוכר לכוס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 25.7% 7.2% 65.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב