מצרכים למתכון
23 מנות/יחידות, 23 גרם למנה\יחידה (כ- 23 עוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 במטרפה ידנית טורפים את הביצים והסוכר כמה דקות (אפשר לשלב גם סוכר חום - לי יצא 3/4 כוס - 200 גרם).
- 2 מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
- 3 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומחממים תנור ל- 180 מעלות.
- 4 בעזרת 2 כפות לוקחים מעט מהבלילה (כחצי כף) ומניחים ברווחים בתבנית, העוגיות מתפשטות באפייה.
- 5 אופים כ- 7 עד 10 דקות עד שהעוגיות משחימות.
- 6 מקררים ושומרים בכלי סגור היטב.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מצוין בבוקר עם כוס הקפה!
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.1% |
32.4% |
16.1% |
44.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב