דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שקדים, אגוזים ויין תירוש ללא גלוטן
עוגה טעימה לחול המועד פסח
  • 1 לערבב את כל המצרכים היבשים בקערה ולהניח בצד.
  • 2 בקערה שנייה להקציף את הביצים השלמות עם הסוכר וסוכר הוניל, להוסיף את השמן ולבחוש בעדינות.
  • 3 להוסיף את המצרכים היבשים אל קציפת הביצים, לערבב בתנועות עטיפה, להוסיף את יין התירוש ולערבב עוד מעט.
  • 4 לצקת לתבנית מתאימה, משומנת ומקומחת, לקשט בשקדים הפרוסים ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
  • 5 בתיאבון וחג פסח שמח חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.4% 39.2% 11.6% 38.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.78 (0.98 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב