דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 203 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
גלילי קישואים במילוי בשר
ממולאים טעימים ומקוריים
  • 1 לערבב את הבשר עם הבצל, הפטרוזיליה והתבלינים, ולהניח בצד.
  • 2 לחתוך את הראש והזנב של הקישואים (לא לקלף). בעזרת קולפן רחב לחתוך רצועות דקות מאורך הקישוא (משאריות הקישוא אפשר להכין קציצות).
  • 3 על כל רצועה להניח בקצה אחד כפית מהבשר, לגלגל עד הקצה השני, לסדר בתבנית אפייה עם הפתח למטה וכך למלא את כל הרצועות.
  • 4 לערבב היטב את כל מצרכי הרוטב, לצקת על הקישואים בתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שמוכן.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 35.1% 38.8% 21.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב