מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 222 גרם למנה\יחידה (מנה אחת שווה לשני שיפודים)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 מסדרים את הפרגיות החתוכות לריבועים במקלות שיפודים.
- 2 מחממים תנור לחום גבוה, מניחים נייר פרגמנט ומכינים את הרוטב מהתבלינים, השמן והמלח.
- 3 בעזרת מברשת סיליקון מורחים את השיפודים מכל הצדדים ברוטב.
- 4 אופים בין 30 ל- 40 דקות ובאמצע מוציאים והופכים.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: מקלות עץ - שיפודים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.1% |
43.9% |
55.4% |
0.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב