מצרכים למתכון
60 מנות/יחידות, 20 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
תמיד טוב שיש אותן בבית
- 1 לבחוש היטב את החמאה, הסוכר, סוכר הוניל, והביצה.
- 2 להוסיף את גרידת התפוז והקמח, ללוש בעדינות ולהוסיף את שאר התוספות.
- 3 לאחד את הבצק לכדור בעדינות (הוא מתפורר), לחלק ל- 3 חלקים וכל חלק להניח על ניילון נצמד ולגלגל לרולדה תוך כדי הידוק עד שהרולדה תהיה חלקה ויציבה. להעביר להקפאה למשך כשעה.
- 4 להסיר את הניילון הנצמד, לחתוך בעדינות פרוסות מכל רולדה באמצעות סכין חדה, לסדר אותן על נייר אפייה בתבנית מתאימה ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
עדיף ללוש ידנית כי הבצק פירורי וצריך לאחד אותו בעדינות.
שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.6% |
27.4% |
7.4% |
62.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב