גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | ערוצי תוכן | » | חדשות האוכל והבריאות | » | איך להכין | » | איך חותכים מלון בצורה יפה ונוחה לאכילה? |
מלון הוא אחד מפירות הקיץ הטעימים, המרעננים והאהובים בישראל בפרט ובעולם כולו בכלל. הוא מתוק "כמו דבש", יפהפה מבחוץ ומבפנים ואפשר לאכול ממנו הרבה מבלי לשים לב. כמובן שלפני שמתענגים עליו - מומלץ לקרר אותו היטב במקרר. צבעו של המלון הוא כתום או ירוק, וניתן לבחור מלון טעים על ידי לחיצה בקצה כדי לנסות להרגיש האם קשה, רך מדי או רך בדיוק במידה הנכונה. אגב, את המלון תוכלו גם להקפיא ולעשות בו שימוש להכנת שייקים וגרניטות. בכתבה זו נסביר מעט על המלון ונציג בפניכם את הדרכים הכי נכונות ומגניבות לחתוך מלון. אז אם עד היום התלבטתם איך לחתוך מלון - הגיע הזמן שתכירו את כל צורות החיתוך.
מערכת foodsdictionary, 13.07.2021
אז איך אתם אוהבים את המלון שלכם? (:
לפני החיתוך - דבר חשוב שאתם כנראה לא עושיםקניתם מלון שמריח נפלא, הוא כבר בשל והחלטתם לחתוך אותו. עדיין לא! קודם כל, כדאי שתשטפו אותו במים עם מעט סבון. למה? מכיוון שהקליפה עלולה להכיל חיידקים שבעת החיתוך יגיעו גם ל"בשר" הפרי. איך חותכים מלון - כל השיטות השונותהאמת שלא מדובר במדע טילים, ויש כמה צורות חיתוך שכדאי שתכירו (כל הסרטונים תמצאו בסוף הכתבה):
שימושים נוספים במלוןמלבד העונג שקיים באכילתו הטרייה as is, את המלון ניתן לשלב כמובן בסלטי פירות שונים, עוגות ומגוון קינוחים עם מלון שכדאי לנסות, ובנוסף גם לעשות בו שימוש כקערה (אפשר לרוקן מעט את "בשרו" או לקשט עליו. את המלון לא כדאי להעביר כל סוג שהוא של חימום כמובן. בנוסף, מומלץ לשלב את המלון עם נענע - שילוב מנצח ומרענן כאחד שאתם חייבים לנסות בשייקים למשל, וגם כמובן עם אבטיח, ענבים, תותים ועוד. במידה והמלון לא מספיק מתוק לכם - תוכלו לפזר מעליו מעט סוכר למרות שאנחנו פחות ממליצים אבל להוסיף סוכר לפרי מתוק (: תוכלו למצוא כאן באתר מגוון מתכונים עם מלון שכדאי לכם להכיר, וגם כדאי לכם להציץ כאן: הקליקו בנוסף: |