דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לחמניות פרג פשוט טעימות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 128 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את הקמח עם השמרים והסוכר, להוסיף את השמן והמלח, לערבב ולהוסיף את המים בהדרגה. ללוש עד לקבלת בצק חלק ורך, ולהתפיח כשעה.
  • 2 ללוש שוב ולתת לנוח כ- 20 דקות נוספות.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 12 כדורים, לכדרר אותם בתוך הפרג ולסדר אותם על נייר אפייה בתוך תבנית התנור.
  • 4 בעזרת מספריים לעשות חתכים על כל לחמניה, להתפיח כ- 20 דקות נוספות ולאפות בחום של 190 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אם והיה שהבצק דביק - אפשר לעבד אותו בידיים משומנות.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)358281
חלבונים (גרם)9.88 7.73
פחמימות (גרם)6147
מתוכן סוכרים (גרם)1.25 0.98
שומנים (גרם)8.95 7.01
מתוכם שומן רווי (גרם)0.75 0.59
נתרן (מ"ג)564.06441.83
סיבים תזונתיים (גרם)0.46 0.36
מים (גרם)29.9723.48
ויטמין B (מק"ג)0.240.19
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)41.8832.8
ברזל (מ"ג)0.010
מגנזיום (מ"ג)0.310.25
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.140.11

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 11.2% 12.4% 75.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.