דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 173 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, לא כשרכשרות
פאי רועים קטוגני
מנה עיקרית מושלמת עבור קטוגנים
  • 1 לחמם את החמאה במחבת ולטגן את בשר האסאדו הטחון גס יחד עם הבצל, הפטרוזיליה והתבלינים עד למידת העשייה שאוהבים (לא לשכוח שהפאי עוד עובר אפייה בתנור).
  • 2 להעביר את הבשר לכלי מתאים לאפייה בתנור. בינתיים, לגרד את הביצים הקשות בפומפייה גסה.
  • 3 לפזר מעל הבשר שכבת שבבי פרמזן, מעל את הביצים הקשות המגורדות ומעל שוב שבבי פרמזן.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 15-20 דקות.
  • 5 לקרר מעט ולהגיש חיוך

ציוד נדרש: כלי עגול מתאים לאפייה בגודל בינוני.

ללא גלוטן (מתאים לצליאקים), ללא סוכר (מתאים לסוכרתיים), ללא קמחי דגן/עמילן/קטניות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. המתכון כפי שהוא אינו מתאים לשומרי הכשרות. ניתן להחליף את החמאה בכל שומן אחר שמתאים לתזונה הקטוגנית וניתן גם לוותר על הגבינה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 52.9% 42.9% 3.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.14 (1.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב